Arapski

arapski jezik prevođenje

Stručni prevodi sa srpskog na arapski i sa arapskog na srpski

Stručni prevodi sa srpskog na arapski i sa arapskog na srpski jezik. Dobrodošli na web prezentaciju agencije MULTIPREVODI.com !

Poštovani, ukoliko su Vam potrebne profesionalne usluge prevođenja sa srpskog na arapski ili sa arapskog jezika na srpski, došli ste na pravo mesto!

MULTI PREVODI Vam pružaju širok spektar usluga koje se tiču kako pismenih i usmenih prevoda arapskog jezika, tako i prevoda sudskih tumača za arapski jezik, lokalizaciju softvera i web prevode.

Novo: snimanje reklama za strano tržište u našem profesionalnom studiju. Nudimo Vam kompletnu organizaciju. Efektnu reklamu spremnu za strano tržište dobijate po sistemu "ključ u ruke".

Kod nas možete očekivati savesno odrađene sve vrste prevoda od strane profesionalnih prevodilaca.

MULTIPREVODI Vam garantuju:

Profesionalizam naših prevodilaca
Operativnost u prevođenju tekstova svih nivoa težine (komplikovanosti)
Optimalni odnos cena-kvalitet
Brzu i laku razmenu dokumenata kako putem interneta tako i ekspres kurirskom poštom

Naši prevodioci su Vam na usluzi, ukoliko imate posebne želje oko korišćenja terminologije, kao i oko stila na koji se tekst prevodi, a takođe mi nemamo uobičajeni uslov “minimalnog teksta”.

Prevod dokumenata vršimo tako da se gotov tekst vizualno ne razlikuje od originala. Po Vašem zahtevu prevodimo tekst po obrascu "1:1", što znači da se u potpunosti prati format originala, sa čuvanjem tablica, crteža i sl. Radimo u svim osnovnim formatima kompjuterskih dokumenata.

Naš prevodilački centar veoma ceni vreme naših klijenata, pa u najbržem mogućem roku završavamo prevod i dostavljamo Vam ga na Vašu adresu, kako ne biste morali da napuštate svoju kancelariju ili kuću.

Vršimo usluge hitnog pismenog prevođenja, a ukoliko je u pitanju obimniji tekst, više profesionalnih prevodilaca radiće usaglašeno radi bržeg prevoda tako, da se razlike ne uočavaju i ne gubi u kvalitetu. Vi dobijate profesionalan prevod u najkraćem mogućem roku.

Mi poštujemo Vaše vreme, uloženi trud i Vaš novac. Shodno tome, naš princip rada i poslovanja bazira se na principu kratkih i brzih rokova realizacije usluge, po razumnim cenama, a u prvoklasnom kvalitetu. Naš moto poslovanja izražen je kroz slogan: "Samo je najbolje dovoljno dobro". Tu misiju sledimo od prvog dana našeg osnivanja i nje se ne odričemo. 

Kontakt info Multiprevodi

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo i isti neće biti dostupni trećim licima. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065 830 2345