Asistencija

Prevodilačka asistencija

Naši specijalisti za lokalizaciju Vaših softverskih programa će Vam dokazati da možete imati u nas poverenja, i da za nas nema nerešivih stvari. Pri adaptiranju strogo pratimo stil originala (sleng, humor, simboliku, tradiciju, nacionalne crte, i sl.) što nam je jedan od glavnih principa rada kojeg se pridržavamo.

Naši prevodioci će Vam prevesti, a web dizajneri i programeri i prilagoditi Vašu internet stranicu (sajt) na strani jezik. Lokalizacija internet stranica je više od prevođenja teksta internet stranice s jednog na drugi jezik; lokalizacija predstavlja detaljnu adaptaciju stranice na ciljni jezik i kulturu. Za preduzeća, lokalizacija internet stranice znači nesmetan pristup na globalno internet tržište. Prevođenje web stranica radi naš prevodilačkii tim koji će Vaše Internet stranice prevesti na  i tako osigurati dobar plasman vaših proizvoda i usluga na tržištu.

Usluga "Prevodilac - vodič" su vodiči za Beograd koji u potpunosti vladaju stranim jezikom i koji mogu da prikazu svu lepotu i istoriju Beograda i beogradskih muzeja koja će obradovati i Vas i Vaše saradnike.

Usluga "Prevođeje sa rent-a-car-om" je jedinstvena ponuda gde imate prevodioca i mogućnost iznajmljivanja kola bilo koje klase sa vozačem u toku celog poslovnog sastanka. Komfor koji dobijate će još više upotpuniti profesionalni prevod i poslovnu atmosferu.

Kontakt info Multiprevodi

Na sve vaše e-mailove odgovaramo u najkraćem mogućem roku, ne duže od 24h. Sa svim tekstovima i podacima Naručioca postupamo strogo poverljivo i isti neće biti dostupni trećim licima. Budite slobodni da nas kontaktirate i obratite nam se sa poverenjem. Pošaljite upit na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozovite našeg koordinatora na telefon: 065 830 2345